Wie zijn wij?

Ontmoet ons team

team_fotoMaak hieronder kennis met het team van Fysiotherapie Medisch Centrum Driebergen. In al onze onze behandelingen besteden
wij veel aandacht aan advies, begeleiding en preventie. Als wij u niet kunnen helpen, zoeken we samen met u naar het juiste adres.

Ina van Rhenen
specialisme: COPD, bekkenfysiotherapie & manuele lymfedrainage
In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute. Direct daarna kon ik aan de slag in deze praktijk. Na een aantal jaren gewerkt te hebben werden mijn aandachtsgebieden COPD en bekkenfysiotherapie. Inmiddels ben ik aangesloten bij een COPD –netwerk waarin we met fysiotherapeuten en artsen onze ervaringen delen. Zo proberen we een optimale zorg voor mensen met COPD te realiseren.

Sinds maart 2014 mag ik me Oedeemtherapeute noemen, wat binnen de fysiotherapie een erkende specialisatie is. Manuele Lymfe drainage zuivert niet alleen het lymfe systeem, maar verbetert  ook het immuunsysteem  en brengt je daardoor in een betere conditie! Vooral na operaties zoals bij borstkanker, maar ook andere operatie zoals heup en knie heeft het een positieve uitwerking.

Aanwezigheid
maandag
dinsdag
donderdag
vrijdag
Tijden
08.00 – 19.00 uur
08.00 – 18.00 uur
08.00 – 17.00 uur
08.00 – 18.00 uur
Locatie
Schippersdreef
Schippersdreef
Schippersdreef
Schippersdreef
Editha Voskuil
specialisme: thuiszorgfysiotherapie, schouderproblematiek, chronische pijn & palliatieve zorg
Sinds mijn afstuderen in 1981 ben ik werkzaam als fysiotherapeut in deze praktijk. De eerste 15 jaar van mijn werk lag de nadruk op sportfysiotherapie en orthopedie. Later heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van schouderklachten, chronische pijn en draaiduizeligheid (BPPD). Tevens ben ik al sinds 1986 werkzaam als fysiotherapeut in Rehoboth, een verzorgingshuis in Driebergen. Mede door het werken met ouderen ben ik me steeds meer gaan richten op de geriatrische fysiotherapie en heb ik in 2009 de cursus Fysiotherapie in de thuiszorg afgerond. Omdat een deel van de thuiszorgfysiotherapie zich richt op oncologische patiënten heb ik daarna nog aanvullende cursussen gedaan gericht op de oncologische en palliatieve zorg in de fysiotherapie.

Aanwezigheid
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag

Vrijdag

Tijden
08.30 – 17.00 uur
08.30 – 17.00 uur
Op Afspraak
08.30 – 12.30 uur
14.00 – 16.30 uur
Op Afspraak
Locatie
Rehoboth
Schippersdreef
Schippersdreef
Rehoboth
Schippersdreef
Schippersdreef

 

 

 

 

 

Joanneke Heere
specialisme: geriatrie & parkinson
In 1991 ben ik afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik ruim 2 jaar waargenomen in verschillende particuliere praktijken in Nederland en Duitsland. In 1994 ben ik voor 4 jaar naar de USA verhuisd om daar als fysiotherapeut te werken in een ziekenhuis op de revalidatieafdeling en in een dagopvangcentrum voor oudere mensen.Sinds februari 2000 ben ik werkzaam voor de praktijk, voornamelijk in de dependance op ‘Beukenstein’, aan de Hoofdstraat 57.In juni 2006 heb ik mijn 2-jarige post HBO opleiding, “Fysiotherapie in de Geriatrie”, afgerond. In opvolging van deze opleiding heb ik in 2011 nog een module CNA (= centraal neurologische aandoeningen) gevolgd. Deze heeft betrekking op aandoeningen van de hersenen.Sinds 2009 ben ik extra geschoold in het behandelen van patiënten met de ziekte van Parkinson en sindsdien lid van het ‘Parkinsonnet’. Dit netwerk stelt ons in staat om samen te werken met o.a. neurologen en andere disciplines om een optimale zorg voor de patiënt te realiseren.

Aanwezigheid
maandag
dinsdag
donderdag
Tijden
08.00 – 17.00 uur
08.30 – 17.00 uur
08.00 – 17.00 uur
Locatie
Schippersdreef
Schippersdreef
Schippersdreef

 

 

 

 

 

Robin Rasink

Robin Rasink zal de komende periode werkzaam zijn als vaste waarneemster van onze praktijk. In juni 2019 heeft Robin de opleiding fysiotherapie aan de Hoge School Utrecht afgerond. Wat Robin mooi aan het vak vindt is , dat ze mensen kan helpen om doelen te bereiken door samen te trainen en kleine stappen zien als grote overwinningen.

woensdag

08.30-17.00 uur